Коледен концерт събира талантите от Музикалното

Коледен концерт събира талантите от Музикалното - E-Burgas.com

Коледен концерт събира талантите от Свободната  школа по изкуства към Националното училище за музикално и сценично изкуство „проф. Панчо Владигеров” на една сцена. В коледната магия на класическата и съвременната музика , инструменталисти, певци , актьори и балетисти ще покажат талант, умения и артистичност на своята публика. Коледният дух ще завладее всички, които искат поне за час да се отпуснат  и  разтворят сърцата си  за празника.

В програмата са включени произведения на Шуберт, Рахманинов, Робер дьо Визе, Грубер, Лазар Николов, Александър Йосифов и др.

Свободната школа по изкуства към Музикалното училище съществува повече от 20 години и в нея в момента се обучават повече от 170 деца от всички възрастови групи. Те изучават както различни музикални инструменти, така и балет, актьорско майсторство, поп и джаз пеене, изобразително изкуство и солфеж.

За един от най – хубавите и любими празници, децата и преподавателите от училището по изкуства ще подарят на зрителите едно усещане за истинска Коледа, изпълнена с радост, надежда и сбъднати мечти и желания.

Всеки може да стане част от този празник на 20 декември – вторник от 18 часа в Концертната зала на Музикалното училище. Вход свободен.

 

 

Коментари

Още от последните новини