Код ВИНО & ЛЮБОВ с жива музика и френска кухня: 14 февруари

Потопете се в кадифения глас на Елена Сиракова и гастрономическата магия на шеф Ивелин Кръстев

14 февруари 2018 носи духа на Париж в Гранд Хотел и СПА Приморец. В обстановка, потънала лежерно в елегантно лустро, присъщо само на по-добрите класни места по света, кулинарни изкушения с френски адрес очакват своите гости за празника. Атмосферата комплиментира страхотна жива музика, доверена на нежната дама с големия глас - Елена Сиракова. Блясък, елегантност, изпипани до съвършенство детайли, дискретен сервиз формират съвършена хармония с адрес световната столица на любовта. Стартът на празника на любовта и виното в Гранд Хотел и СПА Приморец е точно в 19:30 часа. 

Париж е най-романтичният град според многобройни класации. Той носи специфична атмосфера, на която дължи своя ореол. Ще я откриете в 5-звездното бургаско бижу на този 14 февруари.

Празничният вкус е доверен на Шеф Ивелин Кръстев. Специално за всички гости на събитието, той е създал изкусително меню, рисуващо във вкусни краски прочутата по цял свят френска кухня. 

Какво е денят на любовта и виното без музика? Оставяме риторичния въпрос без отговор, за да ви запознаем с Елена Сиракова - прекрасна дама с кадифен глас, който не оставя публиката безучастна. Елена вълнува, грабва, превзема. Учила е поп и джаз пеене в класовете на Етиен Леви и Камелия Тодорова. Тя е съвършен щрих в празника на любовта в Гранд Хотел и СПА Приморец, който гарантира доволно пресищане с качествена музика.

Кое е водещото в този празник - любовта или виното? Всъщност, това няма никакво значение, защото съчетанието от двете е съвършено цяло. Заповядайте в Гранд Хотел и СПА Приморец на 14 февруари 2018 година на Let’s Get PRIM: La Vie En Rose VALENTINE’S NIGHT - вкусете атмосферата на Париж и лустрото на автентично класно изживяване, на крачка от Черно море, в прегръдките на Морската градина на Бургас.

Цена на куверт: 65.00 лева на човек.

За повече информация и резервации: +359 56 8 12345 | info@hotelprimoretz.bg

Сподели новината:

Коментари