Коалиция „Ние, гражданите” ДРП , БЗНС, РДП, Земеделски съюз издига своя кандидатура за кмет на Бургас.

Коалиция „Ние, гражданите” ДРП , БЗНС, РДП, Земеделски съюз  издига своя кандидатура за кмет на  Бургас. - E-Burgas.com

Адвокат Теодор Шейков е кандидата за кмет на общ. Бургас на Коалиция „Ние, гражданите” (ДРП Българската пролет, БЗНС, РДП, Земеделски съюз „Ал. Стамболийски”). Теодор е роден на 15 януари 1979 г в Бургас в семейството на уважавани лекари. Средното си образование завършва през 1997 г като възпитаник на Гимназия за романски езици „Г.С.Раковски” /Френската гимназия/. Непосредствено след това отбива военна служба във ВВС база Братово. През 1998 г заминава да учи във Франция и завършва магистърска степен М1 по търговско право в университет „Париж 2- Пантеон Ассас”. Специализира магистърска степен М2 и завършва с отличие право на електронните комуникации в университета „Париж 11”, участва в научни проекти към EADS, относно регулацията на износа на военни технологии  и технологии с двойна употреба. 
Завръща се в родния град през 2006г. и започва собствена практика по специалността, след успешно издържани в България изпити за правоспособност и за адвокат. Понастоящем е успешен адвокат в областта на търговското и гражданско право. Семеен с едно дете. 
Теодор Шейков участва в битката за кмет на Бургас, с ясна визия за управлението на общината, модерни идеи за управление и смяна на модела с искания за повече прозрачност и демократичност.
Коалиция „Ние, гражданите” (ДРП Българската пролет, БЗНС, РДП, Земеделски съюз „Ал. Стамболийски”) излиза и със пълна листа от 51 общински съветници. Водач на листата е Бенчо Бенчев, по настоящем общински съветник. Второ и трето място в листата са отредени също за общинските съветници Ангел Божидаров и Тодор Ангелов. Четвърто място заема кандидата за общински съвет Дойчо Дойчев, представител на БЗНС. На пето място е журналиста Степан Дадурян, а шестото място е отредено за Стоян Колев, настоящ общински съветник  и Финансоф директор на фармацефтичния гигант „Фаркол”. На седмо място в листата се нарежда Гергана Арамова- технолог в завод за консерви „Славянка”. Следващата позиция в листата за обкщински съветници е отредено за адв. Теодор Шейков, който е кандидата на коалицията за кмет. Девето място в листата е отредено за д-р Дора Здравкова, а на десето се кандидатира журналиста от „Канал 0” Георги Николов.
В листата на Коалиция „Ние, гражданите” (ДРП Българската пролет, БЗНС, РДП, Земеделски съюз „Ал. Стамболийски”) присъстват още доказали се авторитети от различни сфери на дейност като спортисти, академици, бизнесмени, дейци и др.
Коалиция „Ние, гражданите” (ДРП Българската пролет, БЗНС, РДП, Земеделски съюз „Ал. Стамболийски”) влиза в битката за местна власт с амбицията за промяна на модела на управление и внедряването на интелигентни решения в управлението на администрацията и града ни. 
 

Коментари

Още от последните новини