Клиентите на EVN могат да се кандидатират за членове на „Клиентски съвет“ до идната сряда

cross.bg

EVN България продължава кампанията си за набиране на участници в третия мандат на “Клиентски съвет” на компанията. В рамките на инициативата “Клиентски съвет“ се осъществяват съвместни работни срещи между битови клиенти на EVN България и представители на дружеството като се разработват идеи по актуални теми, свързани с дейността на компанията и предоставяните услуги.

За участие може да се кандидатира всеки пълнолетен гражданин, който ползва услугите на дружеството по доставка на електроенергия. Съставът на „Клиентски съвет“ е от максимум 24 участници. Участието е доброволно и безвъзмездно като EVN България покрива пътните разноски до и от мястото на провеждане на срещите, които са поне 2 пъти годишно. Не се изискват познания в сферата на енергетиката.

Достатъчно е в срок до 18 октомври 2017 г. кандидатите да изпратят до компанията кратко писмено заявление за участие в свободна форма със следната информация: лична мотивация за участие, трите имена, клиентски номер или ИТН (измервателна точка номер), адрес, телефон. Примерен формуляр, както и електронна онлайн-форма за кандидатстване са налични на:
http://www.evn.bg/Chastni_klienti/Elektricheska-energia/Klientski-savet/Kandidatstvai.aspx

Кандидатите могат да изпращат своите заявления по един от следните начини:

по имейл на адрес klientski_savet@evn.bg

по поща на адрес: EVN България, ул. „Христо Г. Данов“ 37, 4000 Пловдив

на място във всеки EVN Офис.

Сподели новината:

Коментари