Класика, поп, джаз и фолклор ще звучат на "Флората"

Класика, поп, джаз и фолклор ще звучат на

Вторият съвместен концерт на Виолета Милчева и Диана Банчева ще се състои на 12 юни от 19.30 ч. в Експо център "Флора". Бургаската публика ще има възможността да се наслади на 18 соло и дуетни популярни произведения в нов аранжимент - класика, поп, джаз и фолклор. Те ще бъдат изпълнени на 10 езика.

Виолета и Диана ще излязат на сцената с музикантите: 
Калин Жечев / Kalin Jechev - клавир
Мария Андреева / Maria Andreeva - цигулка
Ясен Василев / Yassen Vasilev - китара
Божидар "Bongoman" Стоичков / Bozhidar Bongoman Stoichkov - перкусии

Violeta и Diana правят дуетния си дебют в края на 2016 г. в рамките на проекта "Пуканки", когато изпълняват за пръв път в България кавър на безсмъртната "Барселона" на Фреди Меркюри и Монсерат Кабайе.

Първият съвместен концерт на Виолета и Диана бе в рамките на проекта "Горяща пеперуда", който се проведе малко по-рано тази година - на 18 май 2017 в Студио 5, София. 

"Пуканки" и "Горяща пеперуда" са проекти на Академия за звездни таланти към Агенция "МААТ", създадена и ръководена от Милена МААТ Бонева.

С нестандартното съчетание на композиции от различни стилове и периоди, изпълнителите показват единството на човека и заобикалящия го свят чрез непреходността и чистотата на Музиката като универсално изразно средство. 

Концертът в Бургас се осъществява с логистичното партньорство на Фондация "Екоцентрик".

Yotube канал на Виолета Милчева: https://www.youtube.com/channel/UCI7_8fi4Nk9zNqj5Vfs7u6Q

Youtube канал на Диана Банчева: https://www.youtube.com/channel/UCNeByAOOOOtRU-9Vx1suICg 

Цена на билетите: 10 лв.

Билети може да закупите в мрежата на Ticket Logic Bulgaria : https://goo.gl/v6KsdH (чрез ePay, Visa & Mastercard ), на тел. 0887 333 112 (куриер и наложен платеж и такса доставка до адрес 5 лв.) или на каса на Тикетлоджик в Бургас: http://www.ticketlogic.bg/help/faq/mreja-kasi
Office1superstore - ул."Хр.Ботев" 41
Магазин На Тъмно - ул. "Богориди" 16

 

Коментари

Още от последните новини