Кауза: "Мисис Бургас" 2017 помага на семейство да се сдобие с рожба

Кауза:

Конкурсът за красота тази година ще се проведе на 24 март в навечерието на Благовещение. Желанието на организаторите е да помогнат на едно бургаско семейство да се сдобие с рожба. Благотворителната инициатива се провежда с любезното съдействие на д-р Антонио Душепеев, завеждащ родилното отделение в УМБАЛ- Бургас, лекар с дългогодишна практика и пряко свързан с двойките с репродуктивни проблеми от цялата бургаска област.

Всеки от гостите на конкурса, който има желание да подкрепи благотворителната кауза ще има възможност да го направи на място, като закупи подаръчни сувенири осигурени от спонсорите на конкурса. Събраните средства ще подпомогнат борбата на бургаско семейство да се сдобие с рожба.

Мисис Бургас 2017 г е част от веригата Мисис България. Конкурсът ще се проведе в Гранд хотел и СПА „Приморец“. Остават броени дни до приключването на предварителния кастинг, след което ще бъдат обявени кандидатките за титлата Мисис Бургас 2017 г. Записани за участие до този момент са омъжени жени с интересни професии, не само от морския град, а от цялата област. Кандидатките са на различна възраст- от 25 до 56 години.

Част от журито на конкурса Мисис Бургас 2017 г ще бъде известния пластичен хирург от клиника „Пърфект“ във Варна д-р Ангелина Калкова. Тя заедно със своите колеги ще има нелеката задача да изберат най- достойната дама, носителка на титлата Мисис Бургас 2017 г. Миналогодишната носителка на титлата Мисис Бургас, красивата бургаска дизайнерка Мая Великова, също ще бъде част от журито на конкурса.

Всяка жена е красива и именно в доказателство на това ще се проведе конкурсът Мисис Бургас 2017 г. Има броени часове до приключване на предварителния кастинг, затова ако още дами имат желание да се впуснат в това предизвикателство могат да го направят, като изпратят свои снимки- в цял ръст и лице, кратка информация за себе си и телефон за обратна връзка на [email protected].

Коментари

Още от последните новини