Катето Евро представи книгата си на вечеря по  собствени рецепти в Гранд Хотел и СПА Приморец

Бургас приветства топло любимата актриса и от сърце се забавлява на многобройните и весели истории

На 19 април Бургас посрещна топло Катерина Евро - или по-точно любимата на поколения българи актриса посрещна Бургас - на вечеря по собствени рецепти в Гранд Хотел и СПА Приморец. Събитието включваше не само вкусни ястия, но и представяне на книгата на звездата от "Оркестър без име" - "Тетрадка за рецепти и спомени". 

Катерина Евро приветства с усмивка своите гости и благодари, че са избрали да присъстват на нейната вечер. С тях тя сподели многобройни истории от своя живот - случки с приятели, семейни спомени и весели моменти. "Определям се като щастлива жена" - каза тя. "Имам си момче, с което се гордея и прекрасна внучка. Постигнала съм всичко, за което си мечтая - какво повече да искам от живота" - обобщи обичаната ни актриса. Тя сподели, че вече работи и върху обширна автобиография, а наесен ще я видим като водещ на забавно предаване в една от най-големите телевизии.

Присъстващите на събитието не пропуснаха да получат автограф от шармантната Катерина Евро. Настроението бе позитивно и приповдигнато, а гостите споделиха доволството си от вечерта. Благодарности получи и инициаторът на вечер Приморец чете: Тетрадка за рецепти и спомени - Гранд Хотел и СПА Приморец. 5-звездното бургаско бижу води в морския град за среща с публиката изявени родни творци като Стефан Данаилов, Георги Тошев, Катерина Евро. Нови любопитни срещи предстоят. 
 

Сподели новината:

Коментари