Катерина Евро: Наесен ще ме видите като водещ в ново забавно предаване на една от най-големите телевизии; работя и върху автобиографията си

Шармантната актриса ще представи първата си книга "Тетрадка за рецепти и спомени" на вечеря в Гранд Хотел и СПА Приморец

На 19 април 2018г. Бургас ще има звезден гост - Катерина Евро. Шармантната актриса с вечна усмивка и неизменно добро настроение, ще представи книгата си "Тетрадка за рецепти и спомени" на вечеря с ястия по свои рецепти. Близката ѝ среща с публиката започва в 19:00 часа. Инициатор и домакин на събитието е Гранд Хотел и СПА Приморец. Катерина Евро е любима на поколения българи от заглавия като "Оркестър без име", "Равновесие", "Три Марии и един Иван", "За къде пътувате" и многобройни участия в театрални постановки и телевизионни предавания – и като водещ, и като гост.

Последното ѝ гостуване в Бургас е преди само броени дни на постановката - "Горката Франция", в която голямата ни актриса играе рамо до рамо със своя син Александър Кадиев, Александър Дойнов, Фахрадин Фахрадинов, Анелия Луцинова. Публиката в НХК търпеливо очаква началото на представлението - без да недоволства или пък да върне билетите си. "Обичам Бургас! Много спомени от детството ми са свързани с този град. А публиката е страхотна. " – разказва голямата ни актриса. 

С нетърпение очаквам първото си гостуване в Гранд Хотел и СПА Приморец, Бургас. На 19 април на вечеря там ще представя първата си книга - "Тетрадка за рецепти и спомени“. Всички са добре дошли! Премиерата за Бургас ще бъде на вечеря в четири степени – като ястията са по мои рецепти“ – отправя покана към бургазлии Катето Евро. 

„Идеята за книгата се роди през лятото на 2012г, което прекарах с приятелки в Корфу. В нея, са включени ястията, които готвехме най-често там - морски неща, както и това, което аз приготвям редовно у дома, за своите близки и приятели. Рецептите са простички и непретенциозни, лесни за изпълнение и вкусни. Не съм професионален готвач. Мисля, че кулинарни книги трябва да пишат хората, които са перфектни в кухнята. Затова, реших да разнообразя своя "рецептурник", със спомени и снимки. Книгата отлежава доста време - излезе през 2016г. Радвам се, че хората я харесват" - разказва Катерина Евро. "Вече съм на 61 години и реших, че ми е време и за автобиография. Даже днес (16 април 2018г.) при мен за първи път дойде приятелка-журналист, с която започваме да работим по този проект" - издава Катето Евро.

"Готвя от много малка. Въртях се край мама и баба, които бяха царици в кухнята. Мисля, че така се запалва страстта към готвенето - у дома, от близките. Ако родителите ти все поръчват храна за вкъщи, вместо да я приготвят, няма как от теб да излезе кулинар, който всеки ден да готви за семейството си" - споделя вижданията си голямата актриса. Храната е нещо изключително важно - все пак, човек се храни по няколко пъти всеки ден. Добрата храна е залог за дълъг и качествен живот. Масата събира хората, приятелите, семейството на вкусно хапване, разговори, разкази. Това обичам аз!" – обобщава звездата от любимия на поколения българи „Оркестър без име“.

"Отглеждам сама зеленчуци и билки в собствената си градина. Някога, в Кокаляне беше къщичката на дядо ми. Дойдохме едно лято - да прекараме топлите месеци тук. Толкова ни хареса, че останахме за постоянно. Продадохме жилището в София и тук изградихме своя дом. Обичам градината си, свободата, това, че мога да съм на въздух по цял ден и сама да отглеждам част от храната ни" - разказва слънчевата актриса.

"Винаги съм обичала да готвя. Близките и приятелите ми винаги са го знаели. Масово обаче, хората разбраха за тази моя страст, след "Черешката на тортата". Участвала съм там вече три пъти - последно миналото лято, когато пак спечелих. След първото ми участие в предаването, ми тръгна на кулинарни предавания - тематична рубрика в "Отчаяни съпруги" и гостувания в редица други формати. "Наесен, започвам нов проект за телевизията - ще бъда водещ на забавно предаване в една от най-големите телевизии" - споделя тя.

 „Аз съм щастлива жена, постигнала мечтите си. Имам момче, с което се гордея, прекрасна внучка. Какво повече да иска човек?“ – завършва голямата ни актриса разговора. Повече – научете лично от нея – на вечеря на 19 април (четвъртък) от 19:00 часа в Гранд Хотел и СПА Приморец – там, където традицията оживява.

Сподели новината:

Коментари