Катаджийки се биха в полицията

Катаджийки се биха в полицията - E-Burgas.com

KAT

Безпрецедентен женски бой между две служителки разтърси КАТ в Пловдив. Мелето е станало преди дни, а районната прокуратура разследва инцидента, пише  “24 часа”. “В продължение на 15 минути са чуваха крясъци, писъци и удари”, разказаха потресени полицаи. Конфликтът бил на лична основа между Недялка Танева и Калина Давчева, която е съпруга на доскорошния шеф на Окръжната следствена служба Красимир Давчев.

Двете дами работели в една и съща стая в КАТ. Първо започнали да се обиждат, тъй като едната нападнала другата с обвинението, че синът  бил уреден на работа по втория начин. Засегнатата майка веднага я сграбчила за косата. Последвали крошета и цинични обиди.

Побоят между дамите продължил около 15 минути. Никой от редовите катаджии не смеел да се намеси. Накрая офицер влязъл в стаята и ги разтървал.

Шефът на КАТ - Пловдив, Радослав Начев потвърди за мелето. “Отвратително, грозно и обидно е за институцията, в която работят тези жени”, каза възмутен той. Танева и Давчева обаче не са уволнени. “Взели сме мерки и ги разделихме в различни стаи и на различни етажи, за да нямат допир една с друга”, допълни той. Начев окачестви невиждания бой като “самоуправство”. “Случва се, различни хора, различни характери. Възникнало е напрежение”, коментира шефът на КАТ.

След като ги разтървали, Давчева и Танева си извадили медицински и двете подали жалби една срещу друга в прокуратурата. “Тепърва ще дават обяснения, ще се снемат показания и от присъствалите на побоя”, каза и.д. шефката на районната прокуратура Йорданка Тилова. След като бъдела изяснена фактологията, обвинението щяло да вземе отношение.

Коментари

Още от последните новини