Късметът се усмихна на Немската гимназия

Късметът се усмихна на Немската гимназия - E-Burgas.com

Преди 25 години, на 13 септември 1991г., в Бургас е открита първата частна аптека в България „Здраве“. Днес тя е част от верига аптеки „ФАРКОЛ”, намиращи се на територията на града и в региона.

По повод 25-тата си годишнина дружеството организира кампания, под мотото „Заедно сме полезни повече“. Тя започна на 14 октомври и приключи на 24 ноември с юбилейна томбола, на която бяха раздадени много подаръци. Право за участие имаха всички, пазарували на минимална стойност 25 лв. в аптеките и пуснали касов бон с име на училище, детска градина или спортна школа. 

Късметът при училищата беше на Немската езикова гимназия в града.

На малка церемония в училището собственикът Георги Базотев и управителят на аптеки „Фаркол“  магистър фармацевт Красимир Златев връчиха на представители на Ученическия съвет интерактивна дъска, спечелена от томболата.

Учениците се радваха на късмета си, приеха с благодарност  подаръка и си пожелаха   сътрудничество между бизнеса и училищата да става все по-ползотворно, да има повече и силни компании, които да ги подпомагат.  От своя страна от ръководството на „Фаркол“ заявиха, че в образованието и спорта трябва да се инвестира, защото те са изключително важни за здравето и бъдещето на децата.

Коментари

Още от последните новини