Кандидатът за кмет на ГЕРБ за Сунгурларе е д-р Георги Кенов

Кандидатът за кмет на ГЕРБ за Сунгурларе е д-р Георги Кенов - E-Burgas.com

 

 

Официално кандидатът за кмет на ГЕРБ за Сунгурларе е д-р Георги Кенов, който е и водач на листата за общинския съветници на местните избори.

Общинската структура на ПП ГЕРБ регистрира в Общинската избирателна комисия 17 кандидати за общински съветници и 12 кандидати за кметове на населени места.

Кандидатът за кмет на Сунгурларе д-р Кенов ще води кампанията за местния вот с подготвени кандидат кметове по населени места. В състезанието за едно от най-големите населени места село Манолич ще се изправи Метин Гюджен. Най-отдалеченото село Съединение има своя кандидат в лицето на Живка Бакалова, която ще насочи усилията си за обновяване на селото. Любопитно е, че за селата Грозден, Вълчин и Климаш, ГЕРБ залага на изцяло нови кадри в политиката не издигани до сега в лицето на Иван Колев, Мирослав Йосифов и Бекташ Хюсеинов.  За село Славянци е издигнат Асен Михалев, който има много идеи за обновяване и развиване на културната дейност в населеното място. Разочарованието на досегашните кметове Катя Атанасова на село Везенково и Диню Иванов на село Чубра от местните политици от управление на Общината и желанието им активно да развиват родните си места ги кара да продължат напред, включвайки се в редиците на успешното управление на ГЕРБ.

Сред кандидатите за кметове ГЕРБ издига бивши кметове на населени места в село Лозарево - Димка Чанева и село Прилеп – Мима Иванова. В село Подвис е издигнат кандидатът за кмет Валентина Йорданова, която има дългогодишен опит в дейността на кметството, нужните умения и идеи за развитие на населеното място.

 

Ето ги кандидатите за кметове по населени места:

  1. гр. Сунгурларе – д-р Георги Кенов
  2. село Манолич – Метин Гюджен
  3. село Съединение – Живка Бакалова
  4. село Грозден – Иван Колев
  5. село Славянци – Асен Михалев
  6. село Лозарево – Димка Чанева
  7. село Чубра – Диню Иванов
  8. село Прилеп – Мима Иванова
  9. село Вълчин – Мирослав Йосифов
  10. село Климаш – Бекташ Хюсеинов
  11. село Везенково – Катя Атанасова
  12. село Подвис – Валентина Йорданова

 

В общинската листа на Сунгурларе ГЕРБ залага на млади кадри, основно идващи от гражданската квота и разпознаваеми лидери в града. Екипът на кандидат кмета на Сунгурларе д-р Кенов е подкрепен със силна общинска листа. Второто място в нея заема Мария Димитрова – общински съветник до момента и общински координатор на ПП ГЕРБ за Сунгурларе. Третото място е заето от инженер Иван Ангелов, който работи в сферата на производството. ГЕРБ издига младите кадри Гергана Желязкова, Ферди Хюлми, Моника Симеонова, Боян Чанев, Костадин Гъргов и Валя Генова. Петото и шестото място е заето от Сюлейхан Хасан и Айше Гюджен – земеделски производители.  

Айше Гюджен е известна личност от село Манолич, тя е и собственик на местния магазин. Седмият в листата на ГЕРБ е Васил Михалев – представител на село Чубра и действащ общински съветник. Мирослав Мирков заема 10-то място, той е агроном по професия. Единадесето място е за Михаил Лолов – член на ГЕРБ, зооинженер и има частен бизнес. На 12-та позиция е лесовъда Йордан Йорданов, работи в сферата на горските стопанства. 14-та позиция заема Фикрет Мехмед – действащ общински съветник и преминал в редиците на ГЕРБ за предстоящите избори.

Последното 17-то място, но не на последно по важност е медицинския специалист Василка Сугарева – доказана в работата си, тя се грижи за здравословното състояние на хората в Община Сунгурларе.

 

Това е листата на ГЕРБ за Община Сунгурларе:

  1. д-р Георги Кенов
  2. Мария Димитрова
  3. Иван Ангелов
  4. Гергана Желязкова
  5. Сюлейхан Хасан
  6. Айше Гюджен
  7. Васил Михалев
  8. Ферди Хюлми
  9. Моника Симеонова
  10. Мирослав Мирков
  11. Михаил Лолов
  12. Йордан Йорданов
  13. Боян Чанев
  14. Фикрет Мехмед
  15. Костадин Гъргов
  16. Валя Генова
  17. Василка Сугарева
Коментари

Още от последните новини