Кампания дава шанс на бургаски деца да се докоснат до италианския гранд Милан

Кампания дава шанс на бургаски деца да се докоснат до италианския гранд Милан - E-Burgas.com

Бургаският производител на захарни изделия  дава шанс на две деца да се докоснат до италианския гранд Милан. Малчуганите, фенове на футбола, трябва да покажат спортен хъс и добра игра на стадиона по време на академията на Милан в България.

От 1 до 6 юли у нас ще се проведе „Милан Джуниър Камп Трявна 2018“. Детският футболен лагер дава възможност на деца от 5 до 17-годишна възраст да тренират футбол по методите и директно под ръководството на треньори от Академията на италианския гранд A.C. Milan.

150 деца от цялата страна ще имат шанса да тренират с италиански специалисти и български треньори, сред прекрасната природа в сърцето на Балкана.

Всички деца ще получат като подарък по два официални спортни екипа на Милан, включващи две тениски, потник, шорти, спортни чорапи, сак, както и оригинална футболна топка.

По време на лагера в Трявна се очаква италианските треньори да изберат най-добрите участници, които ще имат възможност да усетят на живо магията на „росонерите“ като станат част от заключителния едноименен Milan Junior Camp Day в Милано, Италия, да гледат на живо мач на стадион „Сан Сиро“ и дори лично да се срещнат с някои от футболистите от първия състав на отбора.

Записванията за футболния лагер в Трявна вече текат и до събитието остават по-малко от два месеца.

„Победа“ АД, следвайки своята мисия да подкрепя млади спортни таланти да реализират потенциала си, спонсорира събитието у нас за втора поредна година. Тази година от компанията са подготвили два ваучеразаучастие във футболния лагер, които могат да бъдат спечелени в игра, провеждаща се на фейсбук страницата на компанията.До 16 май всеки родител може да запише детето си в тегленето на наградите, а условието е да напише в коментар две имена и възраст на своя малчуган. Печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип и ще бъдат обявени официално на фейсбук страницата и официалния уебсайт на компанията.

Коментари

Още от последните новини