Калканджиева и куп звезди идват за Мис Бургас България 2013

Калканджиева и куп звезди идват за Мис Бургас България 2013 - E-Burgas.com

jeni kalkandjievaБроени дни преди избора на най-красивата бургазлийка, организаторите на Мис Бургас България 2013, издадоха кои личности ще журират конкурса. На 6-ти декември от 20:30 ч. в петзвездния Гранд Хотел и Спа Приморец, тежката дума ще кажат тв водещата и шефка на най-успешната модна агенция в България – Жени Калканджиева. До нея ще застане и колегата и от ТВ 7 Любен Дилов син. Няма как да минем и без футболната легенда Радостин Кишишев и щерката на Христо Стоичков – спортнатата репортерка Мика Стоичкова. Сред журито ще срещнем и топ модела Теди Велинова придружена от нейният съпруг, пластичния хирург д-р Енчев; втората подгласничка на Мис България 2013 – Даниела Неделчева; Мис Бургас България 2012 Полина Добрева; актьора Тодор Дърлянов и др.

Водещи на гала вечерта ще са Зейнеб Маджурова и колегата и от Нова ТВ Павел Владимиров. За настроението на гостите ще се погрижат звездата от Мюзик айдъл – Красимира Иванова и младия бургаски талант Мария Хаджиатанасова, която освен с гласови данни ще изненада публиката и с уникалната си прилика със световно-известната Бионсе.

Сред гостите на луксозния Гранд Хотел Приморец се очаква да срещнем Кремена Халваджиян, Деляна Маринова или както обича да я нарича водещата На Кафе Гала – Джуджи, Мисис България 2012 Йордана Димитрова и много други.

Коментари

Още от последните новини