Жорж Ганчев се кандидатирал за президент защото обичал родината до смърт

Жорж Ганчев се кандидатирал за президент защото обичал родината до смърт - E-Burgas.com

Жорж Ганчев основно се кандидатирал за президент, защото обичал родината до смърт и желаел да предотврати това, неподготвени хора да стоят на важните постове в държавата. 

"Трябва да спрем родоотстъпниците да ни управляват и да смесват властите в една. Време е хора с биография и идеи, заставащи заедно зад една кауза да влязат в надпреварата, давайки повод на българските граждани за размисъл за по-доброто бъдеще на страната. Нужно е да върнем предишната слава на България и да насеем патриотизъм в съзнанието на децата ни", това заяви Жорж Ганчев днес на пресконференция, която даде заедно с кандидатът за вицепрезидент Кольо Парамов.

Относно това защо се кандидатира, той заяви, че е подтикнат изцяло от лични подбуди свързани както с личностните му каузи, така и защото иска да покаже, че кандидатите на другите партии не могат да се мерят с неговата лига, а финансирането на предизборната му кампания щяло да бъде изцяло с лични средства.

По повод участието си в кандидат-президентската кампания пък, Кольо Парамов заяви, че всичко е логично като последователност в издигането му. Той не вижда нищо странно, тъй като е политик през последните 25 години и вижда в отправената му от Жорж Ганчев покана за вицепрезидент оценка на политическата му дейност.

Коментари

Още от последните новини