Живко Табаков пусна своя вот и сигнализираза нередности в руенски села

Живко Табаков пусна своя вот и сигнализираза нередности в руенски села - E-Burgas.com

Председатялеят на ДБГ в Бургас Живко Табаков гласува тази сутрин в СУ „Димчо Дебелянов“ в Бургас и сподели, че снощи е получил тревожен сигнал в община Руен. В селата Ябълчево, Разбойна и Череша, човек с нередовно пълномощно  направил заменки  в част от секциите на партията.

„Пожелахме си днес изборите да минат безпроблемно, но снощи получихме сигнал в община Руен, за човек, който с нередовно пълномощно е направил заменки в наши секции. Подали сме сигнал в РИК, проведохме няколко неофициални разговора и тяхното решение е че днес членове на РИК в селата Ябълчево, Разбойна и Череша ще бъдат тези, които ние посочим“, сподели Табаков.

Междувременно той сподели че е гласувал за президента, който ще постави националните интереси над личните. „Той ще е човекът, който ще засили ролята ни в ЕС и НАТО, човекът който има волята да прекърши корупцията и източването на държавата. За мен е важно следващия президент на България да се грижи за народа, за бизнеса и да застане срещу монополите“, заяви Табаков.

Той подчерта, че не не бива да се забравя че президентската институция никак не е за подценяване. „Колкото и да чувахме, че тази институция има само своята представителна роля нека не забравяме, че президентът има силата да контролира изпълнението и качеството на законите – нещо, което е изключително важно  за една демократична държава“, припомни лидерът на ДБГ-Бургас.

Коментари