Живко Табаков, ДБГ: Борим се за по-добър резултат от този на парламентарните избори

Живко Табаков, ДБГ:  Борим се за по-добър резултат от този на парламентарните избори - E-Burgas.com

Президентските и парламентарните избори са онези, които притеглят тежестите на партиите на национално ниво. Затова е важна кондицията на партиите в Блока, а нашата задача е само да допълваме и подпомагаме националната политика

Това каза на откриването на предизборната шатра на РБ в Бургас общинският председател на ДБГ-Бургас и член на Националното ръководство на партията Живко Табаков. Той допълни още, че кандидатпрезидентската двойка на Реформаторския блок печели осезаема подкрепа сред гражданите, с които се среща по места. По думите му хората наистина не знаели за кого да гласуват и именно затова срещите очи в очи са от изключително значение. 

Всеки, който желае да се запознае с предизборната програма на Трайчо Трайков и ген. Съби Събев може да го направи в новооткритата шатра на РБ до "Часовника". Тя е отворена всеки ден от 10 до 19 часа, като на място представители на блока ще приемат предложения и отговарят на запитвания от страна на гражданите за техните кандидати.

На откриването на шатрата днес присъстваха още областният координатор на ДБГ- Бургас Стоян Грозев, Пламен Манасиев от Контролния съвет на партията, членове и симпатизанти. 

*Купуването и продаването на гласове е престъпление

Коментари

Още от последните новини