Изумително красивата Калина-жената с цветното име, която стана първата подгласничка на Мисис Бургас

 Изумително красивата Калина-жената с цветното име, която стана първата подгласничка на Мисис Бургас - E-Burgas.com

Изумително красива-това е първото нещо, което човек си казва, когато я види. Умна и позитивна- това пък е следващото нещо, когато поговориш с нея. На 31 години е и може категорично да се каже за нея, че е успяла бизнес дама. Сама изработва бутикови дрехи и има магазинче, в което предлага уникатите си. За семейството си казва, че това й е дар Божи. „Имам човек до себе си, който много обичам и мога да кажа, че той е моята половина. Щастлива съм, че го открих. Имам прекрасен син на 5 години, казва се Александър и казва, че ще стане президент като порастне.”

Журито не остана безразлчно към красотата й, към интелигентносттай, и тя получи приза първа подгласничка на Мисис Бургас 2016. Това е тя, Калина Калчева.

Дни след събитието, Калина се чувства безкрайно щастлива от спечелената титла, от прекрасните емоции преди и по време на конкурса. Щастлива е, че успяла да намери там сродна душа.”Срещнах една невероятна дама по време на конкурса. Това е Илияна Попова, тази жена докосна сърцето ми и аз я чувствам безкрайно близка. Смело мога да кажа, че тя от моя конкуренция се превърна в мой Приятел”, каза за е-Бургас Калина и ме моли да напиша думата Приятел с главна буква, защото за нея Илияна е точно такава-добър и раздаващ се човек.  А Илина Попова е друга участничка конкурса, която взе наградата „Лице на публиката”.

Калина сама се записала за участие, не имало и грам съмнение, че това е нейният миг и нейното събитие. И не толкова заради наградите, а заради усещането и емоцията. А прекрасните преживявания продължават и след събитието.” Сега телефонът ми звъни малко по - често, получавам поздравления от моите приятели и близки”.  –споделя  Калина.

Всъщност модният подиум и подобни конкурси не са чужди на Калина. Тя печели първата си корона през 2004 година, тогава била избрана за „Мис Поморие”. През 2007 година се класира на трето място на престижния конкурс „Мис България”. И десетилетие по-късно тя отново има удоволствието да получи престижната корона, но вече като красива омъжена жена.

Калина изглежда повече от перфектно. И чисто по женски съм любопитна как постига това. „Поддържам форма чрез динамичен начин на живот. Не ми остава много време за спорт. Ежедневието ми е доста забързано и изпълнено с приятни ангажименти, мисля че това поддържа добрия ми тонус.”

За Калина най-голямата опора е семейството й. Имено прекрасният й син и съпруг я карат да се чувства жива и истинска. Имено те бяха най-големите фенове на Калина по време на конкурса. И те бяха първите, от които получи най-искрените поздрави след слечелването на наградата. „Семейството ми винаги ме е подкрепяло във всяко мое начинание, радват се и се гордеят с мен. Първи ме поздравиха мъжът ми и приятелите ми. Те бяха с мен в залата по време на конкурса и ми вдъхнаха много кураж. Тук искам да изкажа огромната си благодарност на моята близка приятелка Мая Севастиянова, която ми указа честта да ме представи пред журито. Огромно благодаря на тази дама, която повярва в мен и застана до мен в този важен момент.”-казва Калина.

Интересно ми е как красива жена като нея се справя с предизвикателствата в живота. „Една красива жена трябва да бъде достатъчно уверена в себе си и да прескача "препятствие " след "препятствие". Да се справя със закостенялото мислене, че красивите дами не са достатъчно умни. Да доказва своите качества, да работи с голямо желание и хъс, да обича работата си, да се чувства добре в собствената си кожа. Тогава красотата е подплътена с много други качества и заобикалящите ни хора виждат нещо повече - а именно душевна красота и удовлетвореност. Така една жена приема с усмивка предизвикателствата.”-категорична е Калина.

И на финала на нашия разговор тя пожелава на всички български жени да бъдат по-борбени и да постигат целите си.

 

 

 

 

Галерия
Коментари

Още от последните новини