Избират най-красивата омъжена дама на 24-и март в Гранд Хотел и СПА "Приморец"

Избират най-красивата омъжена дама на  24-и март в Гранд Хотел и СПА

Омъжените дами от цяла бургаска област, получиха уникална покана - да се включат в надпреварата "Мисис Бургас" 2017. Конкурсът е част от веригата "Мисис България" и ще се проведе на 24-и март 2017 година на повече от изискана сцена - Гранд Хотел и СПА "Приморец".

Ако сте се доказали в професията си, но не забравяте грижите за себе си и балансирате успешно между работа, семейство и време за вас, запишете се за участие на [email protected]. Какво да изпратите? Снимки - в цял ръст и портретна, имена, години, ръст, кратка информация за Вас. Не забравяйте, да напишете и актуален телефон. Крайният срок за записване е 1-и март.

Лице на тазгодишното издание на престижния конкурс е победителката в "Мисис Бургас" 2016 година - Мая Великова. Специално за него, тя засне изискана фотосесия в най-класния и комфортен хотел на българското черноморско крайбрежие – Гранд Хотел и СПА  "Приморец".

Една от дамите, участнички в "Мисис Бургас" 2017, ще получи възможност да представи страната ни на международния конкурс "Mrs.Universal". За 2016 година на него Бургас представи една от финалистките - прекрасната Валя Жекова. Професионалното и поприще е инженер-химик, като от дълги години е начело на отдел "Лабораторни изследвания" в РЗИ Бургас. Валя е щастливо омъжена, с две дъщери.

Лицензиант на "Мисис Бургас" 2017 е Меги Савова, а основен медиен партньор - E-burgas. Гранд Хотел и СПА "Приморец" е съорганизатор, спонсор и домакин на престижната вечер на своята поредица изискани събития - „Let’s Get PRIM”!

Коментари

Още от последните новини