Иван Вълков иска извинение за "убийци и крадци“ от Корнелия Нинова

Иван Вълков иска извинение за

Бургаският депутат от ПП ГЕРБ Иван Вълков призова Корнелия Нинова да се извини публично за това, че нарече управляващите „убийци“ и „шайка крадци“.  Според него думие на "червената" лидерка са изключително крайни и тежки, за което тя дължи извинение на  цялата парламентарна група на ПП ГЕРБ.

„Тя смята, че са крадци тези хора, които след 2007 година в Бургас направиха толкова позитивни неща за града, като ремонт на Операта и театрите, изгражда се чисто нова спортна зала, която ще бъде сред най-големите в страната, свободната зона на пристанищата, пътищата в района, включително и този за Слънчев бряг и още много други„, каза той.

Той поясни, че е лесно е да се хвърлят обиди в пространството, но човек трябвало и да носи отговорност за тях, още повече, когато е политически лидер.

„Нека г-жа Нинова каже как ще нарече хората от комунистическия режим, които са извършили убийствата на над 30 000 души, сред които и интелигенцията на нацията. Или как ще нарече тези хора, които извършиха атентата на „Св. Неделя“, където са избити над толкова много полковници и генерали, герои от Първата световна война„, завърши Вълков.

Коментари

Още от последните новини