Иван Мирчев е новият спортен директор на ДФК „Звездичка“

Иван Мирчев е новият спортен директор на ДФК „Звездичка“ - E-Burgas.com

„ДФК „Звездичка”  търпи сериозно развитие и това налага да има длъжност спортен директор, а според мен и цялото ръководство на ДФК „Звездичка“ смятаме , че  няма по -подходящ човек за нея от Иван Мирчев. Той има дългогодишен опит и нюх  във футбола, уважаван е в цяла България, заради трудолюбието и работата си. Имаме пълно доверие в него и смятаме, че е точният човек”, каза Петър Алексиев.

Иван Мирчев е първия треньор на Златко Янков- Фара, който бе част от златното поколение на България в САЩ 94. Петър Алексиев също е негов възпитанник, изградил е много играчи от деца до мъже.

Иван Мирчев  заяви, че поканата за спортен директор го е изненадала много приятно. И допълни: „Работя от две години в клуба с набор 2005-та. Тази покана за спортен директор няма как да не ме лъскае, но ние нямаме време за приказки, тук се иска работа – заради децата, заради този невероятен екип и ръководство, заради родители и не на последно място спонсорите и приятели на клуба.”

Другата добра новина за детската школа е, че вече има още един доказал се в годините  треньор и изключителен професионалист. След привличането на специалиста Владо Вълчев, ръководството на Детски футболен клуб „Звездичка”  покани и друг доказал се треньор в детско юношеския футбол, Тодор Койчев. Той  няма нужда от  специално представяне на бургаската или национална аудитория ,тъй като е  постигнал много успехи, и най важното- изградил не един и двама футболисти за мъжкия футбол. Родителите могат да са спокойни, че децата им са в добри ръце.

„Имах и други предложения за работа от клубове в града, но приех поканата от ръководството на ДФК „Звездичка“. Тук в „Звездичка“ е много различно – има атмосфера за футбол, треньорите имаме спокойствието да работим и да мислим само за футбол, а и това което ме грабна е, че в клуба има сигурност, стратегия и ясна визия за развитие.

Отборът,  който ще водя е  2003/4 - заяви Тодор Койчев.

„Много се радвам, че  Тодор Койчев вече е в нашият екип, той има изключителни успехи като треньор на подрастващи – неколкократен Шампион за купа България, Републикански Шампион. Познавам го от години и следях успехите му, сега вече той е тук на „Звездичка Арена“ и ще подготвя най-големите ни деца в клуба , а именно децата родени през 2003 и 2004-та година. Убеден съм, че това е стъпка напред за нашата школа”,  каза Петър Алексиев.

Ето и какво предстои тази събота /03.09/ за „Звездичките“   :

ДФК „Звездичка“ 2006-та с треньор Николай Христов има покана за турнира в град Созопол от местната Община и футболен клуб Созопол.

ДФК “Звездичка“ 2005-та с треньор Иван Мирчев , ще пътува до Стара Загора , за да изиграе контролна среща с отбора на „Берое” .

ДФК“Звездичка“ с треньор Павел Алексиев ще играе контролна среща с „Нефтохимик” на клубната ни база в кв.”Славейков”.

Коментари

Още от последните новини