Искат пълен разчет на приходите от синята зона в Бургас

Искат пълен разчет на приходите от синята зона в Бургас - E-Burgas.com

Общинският съветник от Реформаторския блок Живко Табаков за пореден път повдигна финансов въпрос касаещ доходите, които общината генерира от различни дейности. Този път Табаков отправя питане за размера на приходите от синята зона в Бургас.

„От сайта на синята зона, публикувана на сайта www.transportburgas.bg е видно какъв сериозен периметър покрива тя. В тази връзка и на основание чл. 72 по ПОДОСВОАОБ отправям настоящото питане по актуален въпрос, представляващ обществен интерес, както следва:

Какъв е средният доход от паркомясто в режим на „синя зона" за месец на територията на община Бургас (по зони)?

 Какъв е средният доход от паркомясто в режим на „синя зона" за една година на територията на община Бургас?

 Колко на брой са пътните превозни средства, паркирали в нарушение на чл. 10, раздел II от "Наредба за опазване на обществения ред на територията на Община Бургас" и принудително задържани чрез използването на техническо средство (скоба) за 2017 г. на територията на община Бургас?

 Колко на брой са пътните превозни средства, принудително преместени (репатрирани) за 2017 г. на територията на община Бургас?”, пита в докладна записка общинският съветник.

Той очаква писмен отговор от администрацията, като отбелязва, че в зависимост от отговора може да подложи темата на дебат на някое от следващите заседания на местния парламент.

Коментари

Още от последните новини