Инж. Петър Кънев се срещна със земеделския министър заради проблема с риболовните дневници

Инж. Петър Кънев се срещна със земеделския министър заради проблема с риболовните дневници - E-Burgas.com

Водачът на листата на Коалиция „БСП за България“ в Бургас инж. Петър Кънев проведе среща със служебния министър на земеделието проф. д-р Христо Бозуков. Разговорът се състоя по инициатива на инж. Кънев, който бе поел ангажимент пред рибарски общности в Бургаска област да съдейства за разрешаване на проблема с необходимостта от водене на риболовен дневник на всяка лодка.

Министър Бозуков пое ангажимент да съдейства за това изискването към рибарите да бъде променено. Това би могло да стане без да бъдат правени законодателни промени за разрешаване на казуса.

„Проведох тази среща, защото в кратки срокове искам да изпълня обещанието, което дадох на хората от риболовния бранш, с които се срещах по време на предизборната кампания за предсрочните Парламентарни избори. Бях им казал, че ще направя всичко възможно тяхната работа да бъде облекчена и за тях да отпаднат подобни ангажименти . Така че сега се търси решение и аз съм уверен, че скоро ще постигнем желания резултат“, коментира инж. Петър Кънев.

Коментари

Още от последните новини