Хванаха опасен рецидивист от Братово, вижте му километричните подвизи

Хванаха опасен рецидивист от Братово, вижте му километричните подвизи - E-Burgas.com

Бургаските полици успяха да заловят един от най-опасните престъпници в региона, като злодеянията и посегателствата му над чужду вещи са плашещо много. 27-годишният рецидивист е от бургаското село Братово, като в рамките на два дни разбил два автомобила в ж.к. Лазур и Зорница.

И двата автомобила са Дачия Логан, като от единия, паркиран пред магазин Болеро откраднал таблет, а от другия – 10 лв.

През уикенда той проникнал в апартамента на 25-годишен бургазлия в Изгрев, откъдето замъкнал газов пистолет, с шест патрони към него, лаптоп, винтоверт, таблет, сгъваем нож и телескопична палка. Откраднатите вещи са намерени и иззети.

От полицията припомнят, че преди дни служителите от Четвърто Районно управление, установили, че рецидивистът е извършител и на кражбата на сумата от 40 лв. и мобилен телефон, собственост на 46-годишен таксиджия пред бл. 80 в к-с „Меден Рудник“, както и на втора кражба от л.а. „БМВ 520“, със софийска регистрация, собственост на 35-годишен бургазлия, паркиран в района на бл. 74 в к-с „Меден Рудник“, от багажника на който са откраднати : перфоратор, винтоверт и гидория, всичко на обща стойност 300 лв.

Работата по цялостно документиране на престъпната дейност на задържания продължава.

Коментари

Още от последните новини