Хотели в Слънчев бряг вече са резервирани до дупка за лято 2017

Хотели в Слънчев бряг вече са резервирани до дупка за лято 2017 - E-Burgas.com

До 15-20 % по-ниски цени на почивката през лятото, може да получите, ако планирате отпуската си още сега. При резервация до края на февруари и плащане до месец след това, ще се възползвате от наистина примамливите оферти на  туроператорите, показа "Нова тв".

Ако сте почитатели на курорта Слънчев бряг, в момента може да резервирате седмична почивка в двойна стая на база „ол инклузив” за около 400 лева на човек. За тази сума ви се полагат изхранване, басейн, шезлонг и чадър.

Ако тези цени ви се струват високи, дори и с 20-процентното намаления за ранно записване, може да изберете не толкова населена и популярна дестинация, като Синеморец, например. Там в зависимост от периода, в който искате да се радвате на морето, цените варират така: Седмица в пиковия сезон - юли и август, ще ви струва между 700 и малко над 800 лева на човек. Доста по-евтина ще е почивката ви през май или септември - седмицата ще ви струва малко над 300 лева.

Ръст до 7-8% на туристите през лятото, прогнозира  министърът на туризма Стела Балтова. Същите прогнози правят и от Съюза на собствениците в Слънчев бряг. От там уверяват, че голяма част от хотелите по Южното Черноморие вече да продали базата си за сезон лято 2017.

Има ли възможност ние, българите да се възползваме от отстъпките за ранни записвания и кои националности са се насочили към родното Черноморие – гледайте във видеото.

Коментари

Още от последните новини