Хорър в Морската градина: Мъж се закла със счупена бутилка пред погледа на полицаи

Хорър в Морската градина: Мъж се закла със счупена бутилка пред погледа на полицаи  - E-Burgas.com

31-годишният мъж замервал млада жена с буци пръст, а при идването на полицейските служители прерязал гърлото си

31 годишен мъж от Казанлък е настанен в отделение «Реанимация» на УМБАЛ – Бургас, с опасност за живота, след като сутринта в Морската градина в района до ресторант «Воденицата» се самонаранил със счупена бутилка в областта на гърлото.

Мъжът е локализиран от полицейските служители след подаден около 08.35 ч. сигнал от млада жена, която разхождала в Морската градина двугодишното си дете за това, че безпричинно е замеряна от непознат мъж с буци пръст и подръчни средства. Жената дала описание на непознатия, който минути по-късно е установен от полицейски автопатрул и забелязвайки служителите на реда, бръкнал в раницата си, звадил стъклена бутилка, счупил я и с остатъка от стъклото се наранил в областта на гърлото.

До пристигане на екипа на «Спешния център» полицейските служители оказали първа долекарска помощ, като се опитали да спрат обилната кръвозагуба, настъпила вследствие на самонараняването. 

31 годишния мъж от Казанлък е откаран в УМБАЛ – Бургас и настанен за лечение. Разпитани са свидетели – очевидци на инцидента. Иззети са видеозаписи от разположени в близост до местопроизшествието камери. По случая е образувано досъдебно производство. 
 

Коментари

Още от последните новини