Хитови поп и джаз парчета озвучават Музикалното в сряда

Хитови поп и джаз парчета озвучават Музикалното в сряда - E-Burgas.com

Хитови поп и джаз парчета от различни периоди и автори ще прозвучат тази сряда в Националното училище за музикално и сценично изкуство „проф. Панчо Владигеров" в Бургас.

Те ще бъдат изпълнени от децата от класовете по Поп и джаз пеене с преподаватели  Анета Данаилова, Михаела Танев, Соня Пулева и Милена Добрева .

Поредната изява на талантливите музиканти носи името „Вечнозелената музика"  и на сцената ще  звучат песни любими на няколко поколения.

Зрителите ще чуят  мелодии  на световни  композитори и изпълнители, които през годините са доказали своята непреходност. 

Заедно с бъдещите звезди на музикалната сцена, публиката ще има възможност да чуе на живо, тези песни за които времето спира и карат хората да затаят  дъх, когато ги чуят.  

На сцената златните хитове ще бъдат поднесени от Йоана Петрова, Росица Перева, Станислава Русева, Боил Каранейчев, Йоана Стоянова, Жаклин Димитрова, Стела Давидкова,  Димира-Мария Тумбева, Михаела Чуканова, Неделина Захариева и Вениамин Димитров.

Концертът „Вечнозелената музика" се осъществява в рамките на проект „На концерт в сряда" , тази сряда – 20 април от 18 часа,  Концертна зала на Музикалното училище, вход свободен. 

Коментари

Още от последните новини