Гранд Хотел и СПА Приморец отваря вратите си  за Алея на славата 2017 година

Гранд Хотел и СПА Приморец отваря вратите си  за Алея на славата 2017 година - E-Burgas.com

Третото издание на експозицията е посветено на операта и балета и ще се проведе в дните от 6 до 10 декември 

Алея на славата, посветена на операта и балета, стартира на 6 декември в Гранд Хотел и СПА Приморец. Експозицията по традиция представя изявените в различни направления и изкуства бургазлии и почетни граждани на града. Тази година, освен информация, снимков материал, награди, изложбата включва и любопитен автентичен сценичен реквизит. Събитието ще се допълни с кратки изпълнения на живо на 8 декември, които ще дадат директен поглед на публиката към красотата на операта и балета. Алея на славата ще бъде отворена за посетители до 10 декември включително. 

Всяко време и сфера имат своите първенци. Те са тези, които с труд са изкачили върховете в своето избрано поприще. Подобни личности трябва да бъдат познавани и почитани. 
Ежегодната инициатива на Гранд Хотел и СПА Приморец - Алея на славата - цели точно това - да знаем и помним. Тя събира на едно място и представя най-изявените в разностранни области хора, родени в Бургас, почетни граждани или бургазлии по сърце. Затова и напълно смилено, експозицията стартира на празника на града. Тази година ще бъде третото нейно издание, след посветените на музиката 2015 година и на бойните изкуства 2016 година

Алея на славата 2017 кани на среща с операта и  балета с бургаски адрес, от 6 до 10 декември в Гранд Хотел и СПА Приморец.

Коментари

Още от последните новини