Гранд Хотел и СПА Приморец организира първата вечеря "на сляпо" в Бургас

Събитието е посветено на България и е планирано като първи епизод от цяла вкусна поредица

5-звездният Гранд Хотел и СПА Приморец организира първата в Бургас вечеря "на сляпо". Събитието ще се проведе на 26 януари 2018 година. Насочено е към ценителите на качествената кулинария с вкус към приключенията. Интригуващият ивент е първи от цяла поредица с име "Тайна вечеря". Дебютният епизод е посветен на България.

Старт на вечерта ще бъде даден точно в 19:30 часа. Всички гости ще бъдат със специални маски, които ще приглушат максимално зрението им, за сметка на наситените преживявания за другите сетива. На разположение ще бъдат специални асистенти. Менюто е в 4-степени и е дело на шеф Ивелин Кръстев. Посетено е на типични за нашата кухня храни, представени в интригуващи съчетания с „чужди“ допълнения.

Проектите, обвързани с вечеря "на сляпо" по света, се радват на изключителна популярност. Те дават възможност за съвсем различно изживяване на процеса на хранене и съответни по-интензивни вкусове. Обичайно, подобни събития са свързани не само с вкусови и ароматни усещания, но и с подходящ музикален фон. Дали това изключително подходящо допълнение ще се случи и по време на първата вечеря "на сляпо" в Бургас, предстои да разберем.

Цена на куверт: 49.00 лева на човек.

За информация и резервации: +359 56 8 12345 | info@hotelprimoretz.bg

Сподели новината:

Коментари