Гранд Хотел и СПА Приморец е изборът на Наталия Кобилкина за пролетен морски ритрийт "Женско царство"

Гранд Хотел и СПА Приморец е изборът на Наталия Кобилкина за пролетен морски ритрийт

Уикендът ще е изпълнен с различни медитации, констелации, практики в 5-звездна обстановка, без техника и телефони

Гранд Хотел и СПА Приморец е 5-звездната локация, която Наталия Кобилкина избра за своя тридневен морски ритрийт „Женско царство“. В дните от 11 до 13 май група от 20 дами ще поеме по духовния път към себе си и своята женска същност, под ръководството на популярния психолог и сексолог. Те ще преминат през различни  медитации, енергийни практики, констелации в психотерапевтични групи. 

За да бъде ритрийтът оптимално ефективен, забранени за телефоните и различната техника:  "Тези дни са за теб и само за теб!" - казва Наталия Кобилкина. "Всяка жена работи върху себе си, за себе си. В почивките, са забранени разговорите с другите. Това е пътуване към себе си! За да се разделиш с пречките, които не ти позволяват да вървиш напред, трябва да извървим един болезнен път, които е вътре в теб и не ти позволява да се развиваш. Ще премахнем страховете, за да направим път на изненадите и възможностите. Накрая, ще видиш колко е трудно понякога, да приемеш щастието си. Ще видиш коя си ти!"

Събитието е насочено към дамите, които искат да съчетаят 5-звездна почивка на брега на морето с духовно пътуване към жената в себе си. Домакинът на ритрийта - Гранд Хотел и СПА Приморец е също залог за пълноценно събитие. Тук обстановката и обслужването са класни и ненатрапчиви и обещават истински пълноценен релакс, а разположението - изключително – сред зеленината на Морска градина Бургас, на крачка от морето и златистия плаж. 
 

Коментари

Още от последните новини