Горещи летни намаления в ТРИА Сити Център

Горещи летни намаления в ТРИА Сити Център - E-Burgas.com

В пика на бургаското лято идва времето за големите намаления в ТРИА Сити Център! Познавачите  знаят – това е точното място за стилна и изгодна покупка. Търговският комплекс дава реална възможност на всеки да направи своя избор от предложенията на световно признати марки. Отстъпките в цените варират от 20 до 50 %, в зависимост от системата за бонуси, която е изпитана и работи безотказно.

20% по-евтини в магазините на ТРИА Сити Център сега са предложенията от марките ЕА7, Marina Yachting, Henry Cotton's, MCS, Kocca, Salsa Jeans, Freddy.  До края на лятото процентите ще се увеличават. А за притежателите на карти, в зависимост от вида им, намалението е 30 или 40 процента.

За клиентите с карти действа и бонусната програма Tria Loyalty Card, чрез която те могат да събират точки, както и да печелят награди.

Изкусителните намаления са факт във всички магазини на търговския комплекс. Към удоволствието от истинската достъпна шопинг терапия в ТРИА Сити Център се добавят и специални жестове към клиентите на единствения Мол в центъра на Бургас – шоу-презентации на известни марки, аксесоари, парфюмерия и козметика, както и атрактивни награди към покупките.  Защото търговският център спазва своето верую – който веднъж пазарува от там, се завръща отново. 

Коментари

Още от последните новини