Горещата Нелита и Dj Stanx с нов летен хит (Видео)

Парчето излиза през лейбъла на известния Dj Tarkan - No Smoking Recordings

Горещата хаус вокалистка Нелита стъпва в Лято 2017' с ново авторско парче. То е озаглавено "Hey Boy" и е по аранжимент на Dj Stanx, текстът пък е на самата Нелита. 

Dj Stanx, който е музикален продуцент, официално дебютира на музикалния пазар през 2014 година с клубния хит "Try Again". Това е вторият съвместен проект на двамата артисти. "Hey Boy" излиза през лейбъла на известния Dj Tarkan - No Smoking Recordings, който се свързва с големи имена в електронната музика като Andrey Keyton, Stan Kolev, Matan Caspi и др.

„Песента е с Lyric Video - такъв тип клипове са модерни в момента, и се надяваме ,че ще се хареса", пояснява чаровната изпълнителка и допълва, че на 15.07.2017 ще бъде официалният релийз и песента ще може да бъде намерена във всички онлайн музикални магазини, в допълнение с Extended версия, благодарение на No Smoking Recordings.

Това е втората авторска песен на Нели. Тя от години се изявява като Live Vocal по клубовете, както в страната, така и в родния Бургас. 

Това лято тя откри някои от най-атрактивните клубове по Черноморието, сред които Corner Bar в Слънчев Бряг, Bamboo Beach  в Созопол, а сега й предстои още едно грандиозно откриване в популярния Pixels в град Обзор.

"Hey Boy" може да чуете и подкрепите на следния линк:

https://youtu.be/Jj5ypQ50_rw?t=1

Галерия
Коментари

Още от последните новини