Гонзо преговаря с Херо за треньор на Левски

Гонзо преговаря с Херо за треньор на Левски - E-Burgas.com
chernomoretz neftohimikГеорги Иванов, който ще поеме диригентската палка в “Левски” след края на сезона, вече е започнал преговори за нов треньор на тима. Това съобщава Блиц, позовавайки се на достоверни източници.
Вариантите за горещия стол на “Герена” са два. И са повече от добре познати на “сините” фенове. Става въпрос за Димитър Димитров-Херо и Станимир Стоилов.
Гонзо е имал разговор по телефона с Херо снощи. Двамата са се уточнили да се видят на четири очи в близките дни. Най-вероятно Георги Иванов ще пътува до Бургас, за да се срещне с Димитър Димитров.
Другият вариант е Станимир Стоилов, който в момента играе именно срещу Гонзов мача от междинния плейофен кръг между “Ботев” (Пд) и Черно море.
“Гонзо е категоричен – или Херо, или Мъри. Ако той и Станимир Стоилов са имали някакви разминавания и противоречия, те са останали в миналото”, твърдят във футболните ни среди.
От “Герена” признаха, че Елин Топузаков е само временно начело на “сините” и че Гонзо е стартирал преговори за нов треньор.
Коментари

Още от последните новини