Главният комисар на МВР Георги Костов награди лично бургаските жандармеристи (Снимки)

Главният комисар на МВР Георги Костов награди лично бургаските жандармеристи (Снимки) - E-Burgas.com

Персонални поздравителни адреси от Ръководството на МВР до всеки от служителите на Зонално жандармерийско управление – Бургас, участвал в овладяване на размириците в Регистрационно-приемателния център в Харманли от преди месец, връчи лично днес Главния секретар на МВР – Главен комисар Георги Костов.

„Аз държах да се срещна очи в очи с всеки от вас, да ви благодаря, защото действително бяхте изключително корави и мъжки момчета в една усложнена ситуация”, заяви Главен комисар Костов и продължи : „Показахте абсолютен професионализъм, с действия в рамките на закона. На всички стана ясно, че служителите от жандармерията и полицията са решителни, професионално подготвени и храбри мъже, които отстояват закона и с действията си овладяват всяка рисковата ситуация”.

Главният секретар на МВР изтъкна своята лична признателност към служителите от вътрешното ведомство при овладяване на размириците в РПЦ – Харманли, като подчерта убедеността на Ръководството на МВР в правотата на техните професионални действия.

Галерия
Коментари

Още от последните новини