Гигантите на световния снукър отново идват в Бургас

Гигантите на световния снукър отново идват в Бургас - E-Burgas.com

Най-великите майстори на снукъра Рони О'Съливан и Стивън Хендри ще зарадват българските фенове на снукъра с цели четири мача помежду си в началото на месец септември, пише Sportal.bg.

Четири български града ще бъдат домакини на извънземните дуели, като засега са потвърдени само София и Пловдив. В Бургас нещата били 99% сигурни, но не е ясно съоръжението, което ще приюти феновете на снукъра, тъй като новата зала няма да бъде завършена по това време.

 Хендри и О'Съливан ще проведат мачовете си във формата "Единадесет 30" (максимум 30 секунди за удар, формат за спечелване на 6 от най-много 11 фрейма), представен на родната публика за първи път през миналата година, когато Рони и Марк Селби изиграха два двубоя в София и Пловдив.

"Преговорите с Хендри бяха много дълги и тежки, защото все пак той идва за първи път в България. Нямаше да е така, ако просто идваше да играе какъвто и да е мач. Но когато става дума за сблъсък с Рони, самият Хендри държеше да получи по-голям хонорар от Ракетата", обясни Велинов.

Билетите ще бъдат на същите цени като миналата година за срещите на Гения от Чигуел с Марк Селби.

Коментари

Още от последните новини