Гери Дончева ще блести с автентични диаманти от GIULIAN на холивудското парти в Гранд Хотел и СПА Приморец

Гери Дончева ще блести с автентични диаманти от GIULIAN на холивудското парти в Гранд Хотел и СПА Приморец - E-Burgas.com

Специално за ексклузивното събитие очарователната водеща ще смени няколко комплекта ювелирни шедьоври

Автентични диаманти ще комплиментират визията на Гери Дончева на холивудската вечер Let's Get PRIM: Hollywood в Бургас. Бижутата са предоставени от партньора на ексклузивното събитие GIULIAN. Всички бургазлии и гости на града са добре дошли на звездното парти, което ще се проведе на 6 юли в лятната градина на Гранд Хотел и СПА Приморец. Под прожекторите освен очарователната Гери ще застане 7-членен бенд, който ще изпълнява популярна филмова музика. Наред с него на сцената ще се видим и балет "Кабарет", които ще покажат вълнуващи салса и мамбо хореографии. Организаторите от 5-звездния Гранд на Бургас обещават вечерта да предложи още много изненади, класно 5-степенно меню и шампанско и разбира се - пищна заря.

В амплоато си на водещ Гери Дончева ще внесе допълнителна изисканост към събитието. Принос за перфектната ѝ визия и холивудско излъчване ще имат и ювелирните шедьоври, с които тя ще се окичи специално за партито. Ексклузивните бижута са автентични сетове с диаманти, които Гери ще подбере лично според тоалетите си за вечерта. Те са общо три и са доверени на модна къща "Тонена".

Брандът, благодарение на който ще видим Гери Дончева по-блестяща от всякога е GIULIAN. Компанията е основана през 1990г, въпреки че реално обхваща три поколения часовникари. Семейният бизнес с традиции се разраства устойчиво през годините и днес е утвърден лидер в търговията и сервизното обслужване на висококачествени часовници и бижута в България. Освен богата продуктова гама на световни имена в бранша на които е официален представител, Гюлиян (Giulian) предлага и първокласни поддръжка и гаранционно и следгаранционно сервизиране. Компанията разполага с широка мрежа собствени бутици и селектирана търговска мрежа. Часовниците и бижутата предлагани от GIULIAN са шедьоври, които носят особеното лустро на лукса и усещане за ексклузивност. Те са задължителен елегантен щрих към всеки повод и съответна визия, добавящи отчетлив забележителен характер.

GIULIAN в Бургас можете да откриете и в Гранд Хотел и СПА Приморец. Бутикът на компанията в единствения 5-звезден хотел в града, отвори врати на 15 юни. В него ще откриете дамски и мъжки часовници на изключителният бранд Frederique Constant. Гостите на Гранда на Бургас могат лесно да се ориентират колко е часа у нас и в световните мегаполиси Лондон, Москва и Берлин благодарение на предоставените от GIULIAN ексклузивни стенни часовници, дело отново на Frederique Constant.

Бижута и часовници GIULIAN са изключителен партньор за холивудското събитие на Бургас Let’s Get PRIM: Hollywood. Те носят добавени стойност и класа на вечерта, като подхранват нейната идея: да пренесе морския град в автентична звездна атмосфера. Всички бургазлии и гости на града са добре дошли на събитието - да се потопят в концерт с най-обичаната филмова музика, да се насладят на впечатляващ танцов спектакъл, в компанията на 5-степенно меню и пенливо шампанско, в уникална обстановка създадена специално за случая от дизайнерите на Каза Декор и KARE.  

 

Коментари

Още от последните новини