ГЕРБ и Гергьовден ще си сътрудничат за местните избори в Бургас

ГЕРБ и Гергьовден ще си сътрудничат за местните избори в Бургас - E-Burgas.com

Политическите партии ГЕРБ и Движение Гергьовден ще си сътрудничат за местните избори в Бургас през октомври 2019 г. Това стана ясно след среща между зам.-председателя на ГЕРБ Димитър Николов с председателя на Движение Гергьовден Драгомир Стефанов и зам. председателя и областен лидер Георги Маринчев.

Политическото движение няма да издига кандидат за кмет на Община Бургас и подкрепя кандидатурата на Димитър Николов.

Представителите на двете десни партии очертаха общи приоритети в различни сектори, с което да продължи устойчивото развитие на Бургас.

От Гергьовден акцентираха на успешната политика в сферата на образованието. В Бургас вече се обучава първия випуск по медицина, в града е и единствения филиал на Художествената академия. Драгомир Стефанов, който е част от академичния състав на УНСС подчерта, че за движението е важно учениците и студентите в Бургас да получават добри възможности за обучение и качествена реализация на пазара на труда.

„Положителното развитие на Бургас през последните 12 години е толкова очевидно и обхваща всички сфери на социалния, културен и икономически живот, че само много предубеден човек може да отрича усилията и постигнатото от Димитър Николов и общинската администрация. И именно мащабите и скоростта на развитие дават основание на нашите съграждани да имат все по-високи очаквания и критерии, а оттам отговорността и предизвикателствата през следващия мандат само ще нарастват. Гергьовден Бургас ще положи максимални усилия да участва ефективно в този процес и заедно да направим нашия град още по-добро място за живеене”, каза Георги Маринчев.

 

Коментари

Още от последните новини