Георги Дюлгеров и Ралица станаха любимци на публиката, Орлин Горанов грабна първа награда на “Бургас и морето“

Георги Дюлгеров и Ралица станаха любимци на публиката, Орлин Горанов грабна първа награда на “Бургас и морето“ - E-Burgas.com

10439472_10204190644907259_7970675873458570415_n

Орлин Горанов и песента"Импресия" спечели първа награда на конкурса ''Бургас и морето'', който се проведе на 26 юли в Летния театър. Баладата  бе част от 11-песни включени е конкурсната програма на феста. Текстът на „Импресия”  е дело на Александър Александров, музиката на Александър Савелиев, а аранжиментът на Кристиян Илиев и Александър Савелиев. Победителят беше избран от авторитетното жури в състав  Митко Щерев, Силвия Кацарова, Валентин Пензов, Йордан Георгиев, Атанас Стоянов, Кирил Костадинов, Димитър Маджаров, както и майсторите на китарата Цветан Недялков и Иван Стоянов от Ку-ку Бенд. Председател бе проф. Михаил Белчев.

Второто място грабна ''Приказка за любовта'' в изпълнение на жената-глас Гери Великова.Текстът на песента е на Гриша Трифонов, музиката  и аранжиментът на Георги Русев.

Трета награда журито присъди на песента „Нова любов” , изпълнена от Илия Ангелов. Текстът е на Таня Бойчева, а музиката и аранжиментът на самия Илия Ангелов.

Голямата награда на публиката спечели „Всичко е наред” изпълнена от Ралица Ангелова и Георги Дюлгеров. Музиката и аранжиментът на творбата са дело на Светослав Лобошки, а текстът на Лора Гочева –Лора.

Мелодичната и танцувална „Всичко е наред” грабна публиката още от първата секунда. Енергичното изпълнение на Дюлгеров и Ангелова остави без думи и най - големите критици.

Силвия Кацарова, Тони Димитрова Михаил Белчев, Илия Ангелов пък зарадваха хилядната публика в Летния театър с неостаряващи хитове.

Чуйте победителите!

Коментари

Още от последните новини