Етнографският комплекс "Генгер" в Айтос вече е с нов управител

Етнографският комплекс

Общинският съвет в Айтос единодушно одобри кандидатурата на Любомир Татаров за управител на "Генгер" ЕООД и поиска да чуе акцентите в програмата му за управление на общинското търговско дружество, представена на конкурса, който той, като единствен кандидат, издържа успешно. 
През последните девет години от трудовата си кариера, Татаров е бил управител на "АЛФА банк" в Айтос, на 39 години е, семеен. Преди това е работил в АЛФА Банк - Бургас и в друг банков клон, както и в Областна администрация. 
"Намирам тази работа за вълнуваща и интересна и мисля, че има какво да дам на това общинско търговско дружество. Първите ми впечатления са, че има много работа да се свърши в "Генгер". Представил съм работна програма, която мога да предоставя на всеки от Вас. Това, за което ще работя е да се подобри имиджът и визията на "Генгер". Огледах комплекса - базата се нуждае от сериозни ремонти. Предстои да се запозная със ситуацията по-отблизо - с работата на персонала и с реалното финансово състояние на дружеството. Имам планове за финансиране, ще разчитам на помощта на кмета и на Общинския съвет. Много от помещенията в комплекса не се използват рационално. Там може да се направи една съвременна изложбена зала, Винарната да заработи, конферентната зала да се използва ефективно и т.н. 
Отворен съм за всякакви предложения и идеи. Ако някой има предложения и виждания, как трябва да се развива комплексът, ще се радвам да ги обсъдим," каза Любомир Татаров пред съветниците.
Любмир Татаров встъпва в длъжността на 1 април 2017 г.
Още за намеренията на Татаров и за реакциите в заседателната зала, четете в броя на НП в понеделник, 3 април 2017 г.

Източник: Вестник Народен приятел

 

Коментари

Още от последните новини