Футболни фенове на английския гранд Манчестър Юнайтед идват в Бургас

На 21 юни 2017 година, в спортен център „Бъдеще“ в Морската градина в Бургас, ще се проведе работната среща на всички почитатели на футбола, подкрепящи английския гранд Манчестър Юнайтед.

С настъпването на летния сезон, слънчевото настроение се смесва с работното, и заменяме офис атмосферата с морето. В един от най-красивите морски градове- Бургас, ще се проведе работната среща на всички футболни запалянковци, и по-специално тези, които подкрепят „червените дяволи“. Всеки, който иска да получи повече информация за дейността на Официалния фен клуб на Манчестър Юнайтед в България, ще има възможността да разговаря лично с председателя на фен клуба Емил Йорданов. Той ще разкаже на всички какви са предимствата от членуването в клуба, за страхотните пътувания на феновете в чужбина, преференции при закупуване на билети за мачове.

Присъстващите ще могат и да се доберат до интересна информация за бъдещите планове и проекти на фен клуба, и как да се включат към приключението им да станат част от Топ 10 Фен клубове на Манчестър Юнайтед в света. 

Ако искате да разберете как може да получите билети за един от великите футболни двубои на Old Trafford, задължително трябва да присъствате на срещата, призовават организаторите.

Сподели новината:

Коментари