Фурор и бурни аплаузи за новата колекция на Мария Диомова (снимки)

Фурор и бурни аплаузи за новата колекция на Мария Диомова (снимки) - E-Burgas.com
Снимки: Ивайло Караколев

Бургаският дизайнер отбеляза 20 години от създаването на бранда си с уникално ревю-спектакъл в препълнената зала на ДТ“Адриана Будевска“

Огромна доза женственост, сексапил, изящество и лукс показа в последната си колекция бургаският дизайнер Мария Диомова по време на ревюто-спектакъл в ДТ „Адриана Будевска“. В препълнената зала на театъра бургазлии и гости на града имаха възможността да се докоснат до царсвените уникати на „ДИОМА“, представени от професионалните модели на Модна агенция „ИНТЕРМОДЕЛС“.

В новата колекция Мария Диомова не изневерява на стила си и залага на ръчно изработени дантели инкрустирани с мъниста и камъни. Роклите са истинско произведение на искуството. Изцяло затворени без нито един виден шев задовояващи  всички изисквания за рокли от котюр.  Царствени и впечатляващи, роклите са сякаш изваяни в една съвършенна хармония от материя и линия. Създадени с  много любов, подчертавайки красотата на всяка дама.

„ДИОМА“ залага на спиращи дъха V-образни деклотета стигащи до талията. Величествено кралско излъчване с богати обемни поли от висок клас дантела. Тоалетите са особено щадящи,  прикривайки несъвършенствата на тялото.Подходящи са както за високите девойки, които могат да си позволят повече набор в талията тип „принцес” или „А” силует, за по нисичките.

Всичко това почитателите на бранда имаха възможността да видят по време на ревюто-спектакъл, по повод 20-години от създаването на модната линия в Бургас. По време на отделните дефилета публиката имаше възможността да се наслади на изпълненията на гласовитите певици Преслава Минасян и младата Калина Енчева от последния сезон на „Гасът на България“. Впечатляващ бе и балета на лауреатите от Танцова школа „ЕСТРЕЛА“. Бурни овации обра и представянето на модната линия на младата, но изключително талантлива Стефани Матева и нейния бранд “Fame Fashion”. Водещ бе очарователната Натали Аведисян, а част от царствените бални рокли на "ДИОМА" бяха представени от Мис България 2018 г. - Теодора Мудева.

За прическите на моделите по време на събитието се погрижиха от екипа на Christian Of Roma, гримът бе дело на Петя Петрова – Make Up Studio. Медийни партньори на модния форум бяха e-BURGAS.com и DronBurgas.com.

 

Галерия
Коментари

Още от последните новини