Френски сос приготвян 36 часа и шоколадово суфле са сред вкусните изкушения за Свети Валентин в Гранд Хотел и СПА Приморец

4-степенното меню с адрес Франция ще допълни класна жива музика доверена на прекрасната Елена Сиракова

Френската кухня е пълновластен господар на кулинарната сцена в Гранд Хотел и СПА Приморец на 14 февруари 2018г. Специално за празника на виното и любовта Let's Get PRIM: La Vie En Rose Valenetine’s Night, шеф Ивелин Кръстев е създал меню в 4 степени, посветено на вкусотиите с адрес страната на Едит Пиаф, ар деко, Моне и Молиер.

Точно в 19:30 часа ще бъде даден старт на изкусителната празнична вечер. Ето какво съдържа нейната кулинарна компонента: Стартерът е микс от зелени салатки с френски сирена и портокалови филенца. После, е ред на предястието - пастет от гъши дроб, акомпаниран от зелени смокини, пармезан и хлебен крутон. Главният герой на вечерта е свинско бонфиле със запечени аспержи и френски печен сос с основа вино Сен Клер, който се приготвя цели 36 часа. Сладкият финиш на вечерта, комбинира два полюса. Топлият течен център на съвършено шоколадово суфле изпечено за точно 7 минути на 180 градуса, кореспондира по превъзходен начин с другата компонента на десерта - домашен сладолед.

Изключителното меню обаче не означава вечер, посветена на кулинарията. Напротив! Гостите на празника на любовта и виното в Гранд Хотел и СПА Приморец, ще имат възможност да се насладят на музикалните изпълнения на прекрасната Елена Сиракова. Гласовитата дама е ученичка на Етиен Леви и Камелия Тодорова. Тя вече бе гост - изпълнител на най-горещото лятно събитие на 5-звездния бургаски хотел за 2017г. - Let's Get PRIM: Cherish the Night, който комбинира в едно нейния проект - трибют на Шаде и шеметни танци от най-популярните мюзикъли, в изпълнение на балет "Кабарет". Тогава, хубавата Елена грабна публиката с прекрасните си изпълнения и впечатляващо сценично присъствие. Сега, тя се завръща - за да подари на гостите на Гранд Хотел и СПА Приморец за Let's Get PRIM: La Vie En Rose Valentine's Night на 14 февруари, жива музика, подканяща за танци.

Заповядайте - на френска кухня, танци, разкошна музика там, където традицията оживява: Гранд Хотел и СПА Приморец. Подарете си празника, който заслужавате!

За повече информация и резервации: +359 56 8 12345 | info@hotelprimoretz.bg

Сподели новината:

Коментари