ФК Созопол започна с двама нови

ФК Созопол започна с двама нови - E-Burgas.com

Двама освободени и двама нови – с това се изчерпва зимната кадрова промяна в Созопол на първата тренировка за годината. По-рано беше обявено, че клубът се разделя с Георги Радев и Антони Иванов, а от Нефтохимик е привлечен 19-годишният централен защитник Даниел Андреев. На сбора днес се появи още едно ново попълнение. Това е 25-годишният централен нападател Георги Петров, който идва от третодивизионния Борислав Първомай. Офанзивният футболист впечатлява с ръст от 196 см и реноме на един от водещите реализатори през есенния дял от първенството в югоизточната зона на Трета лига. Освен за Борислав, той е играл и за Пирин Гоце Делчев и Атлетик Куклен.

Преди първата тренировка днес беше разрязана торта с изображение на прегърнати футболисти в небесносин екип. После играчите направиха крос на плажа, тъй като на стадион „Арена Созопол” продължава почистването от обилния сняг.

По плана на старши треньора Румен Димов първият етап от зимната подготовка включва медицински прегледи и двуразови занимания в домашна обстановка до 18 януари. Следва поредица от контроли, първата от които е на 19 януари срещу Ботев Пловдив в Коматево. От 11 до 18 февруари третите във временното класиране на Втора лига ще участват в турнира за купата на Поморие в едноименния град.

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

Още от последните новини