Филмов продуцент и топ дизайнер стават част от журито в „Кралица на Бургас" 2018 (СНИМКИ)

Филмов продуцент и топ дизайнер стават част от журито в „Кралица на Бургас

Италианският филмовият продуцент Джанфранко Пиерантони влиза в журито на така очаквания морски конкурс за красота „Кралица на Бургас 2018". Редом до него застава и заслужено признатият за несравним в работата си дизайнер Стоян Радичев, с чиито рокли ще дефилират претендентките за короната. Още един мъж, ценител на женската красота, ще е сред журито в конкурса и това е председателят на Комисията по спорт към ОбС – Бургас Калчо Белов.

Няма как да не изброим и дамите, които също ще дадат своя решаващ глас и това са Мисис Бургас 2018 Вержиния Иванова, миналогодишната победителка и вице Мис България 2017 Йовита Георгиева, собственичката на "Christian of Roma Group" Елена Кристиано, собственичката на МА „Интерсаунд" и единствен лицензиант на конкурса „Мис България" Ирина Папазова, дизайнерките Елена Христова и Милена Дамянова и др.

В спортно-елегантния тур претендентките ще дефилират банските костюми на марката „Шугарфри", а впечатляващите официални рокли на дизайнера Стоян Радичев ще заблестят допълнени от новата колекция бижута Swarovski.

Конкурсът „Кралица на Бургас" ще се проведе на 15 юли в Летния театър, входът е свободен.

Галерия
Коментари

Още от последните новини