Ето кои са различните и по-добри събития на Бургас!

Ето кои са различните и по-добри събития на Бургас! - E-Burgas.com

Поредната скучна вечер? Не, "Let's Get PRIM" изживяване!

Последната година Бургас преживя не едно и две знакови събития. Голяма част от тях, се дължат на Гранд Хотел и СПА Приморец. Управата на 5-звездното бижу се грижи не само за комфорта на своите гости, но и за разнообразните, бутикови изживявания, на които всички бургазлии и гости на града са добре дошли.

Тези различни събития изпъстрят културната и забавна среда на града ни и подканят всички, да напуснат зоната си на комфорт и да се впуснат в приключение. То може да е музикално, вкусно, а защо не и лов на съкровище или пък бленд от няколко компоненти? Нестандартните събития определено нямат общо със сивия влак на ежедневието, който по традиция минава същите релси, всеки ден, отново и отново. Различните, добре подбрани изживявания, обогатяват, освен, че разнообразяват и зареждат с настроение. От началото на годината, тези бутикови емоции, са обединени под общ слоган - "Let's Get PRIM"!       

В Гранд Хотел и СПА Приморец, се случиха кулинарни пиршества, които ще останат в историята. Знакови са гостуванията на шеф Михалчев, който представи японската кухня и шеф Токев с вечер на европейската кулинария. Да не забравяме, световният Ден на сушито, които беше подобаващо почетен. Финалът на ЕВРО 2016 изгледахме в компанията на специално барбекю. Внимание със свои събития получиха и класните напитки и по-точно - уискито. Отпразнуван беше световният му ден, а специална вечер бе отделена за дегустация на шотландския еликсир със световна слава The Macallan.

Сред най-знаковите събития на Гранд Хотел и СПА Приморец бе незабравимата вечер, посветена на Великия Гетсби. Лятната градина на Гранда на Бургас не успя да събере всички, желаещи да се потопят в разточителната ар деко епоха и типичните и джаз и суинг. За автентичната атмосфера допринесоха Smugglers Collective и бляскавият спектакъл на танцьори. Вечерта огласи кадифеният глас на Марина Драгомирецкая. Пак тя, имаше грижата за отличния музикален бекграунд на традиционната вечер, посветена на любовта и виното на 14 февруари.  

Изключително интересно и с висока културна стойност, бе представянето на албума "Емпатия" на Вида Пиронкова. На роял тя представи лично песните си, сред които и изключително нашумялата "Гълъбо". Специално участие във вечерта имаха и художникът Стефан Божков и световният тенор Марио Николов.

На Нова Година, в Гранд Хотел и СПА Приморец, по традиция гостуват най-знаковите имена от родната музикална сцена. 2016 година 5-звездното бижу на Бургас, изпрати в компанията на Васил Найденов, Драго Драганов, Георги Милчев - Годжи, Борис Солтарийски, Цветелина Грахич.

Традиционна за Гранд Хотел и СПА Приморец е и Алея на славата, която се провежда всяка година. Инициативата отдава почит на знаменити бургазлии, доказали се в различни сфери - музика, спорт, изкуство и т.н. 2016 година бяха експозирани наградите на шампионите в бойните изкуства, прославили града ни на множество национални и международни състезания.

Хелоуин в Гранд Хотел и СПА Приморец бе отбелязан не само с тематично меню, но със страшен лов на съкровище, подходящ за малки и големи приключенци.

Гранд Хотел и СПА Приморец продължава да твори в посока осигуряване класни, бутикови изживявания, обединени под общото название "Let's Get PRIM"! Целта? Различни, уникални емоции, които да разчупят ежедневието и еднотипните прояви. А най-доброто - тепърва предстои. 

След броени дни е "Let's Get PRIM" събитието за юни - Jazzy June Night. То води в града ни автентичният щатски джазмен Крейг Бейли, работил с имена като Чарли Пърсип (Charlie Persip), Слайд Хемптън (Slide Hampton) и Рей Чарлз. Кога ще чуете истински джаз "от извора" в Бургас? Заповядайте на 23 юни от 19:30 часа в лятната градина на Гранд Хотел и СПА Приморец на бутикова вечер "Крейг Бейли и музиката на Рей Чарлз". Кувертът от 79.00 лева на човек, включва и тематично 4-степенно меню, дело на изкусния шеф Ивелин Кръстев.

14 юли е резервиран за друго "Let's Get PRIM" събитие - "Ориенталски бриз с Анадолска кухня". Гост-готвач Сибил Реджеб, ще представи екзотичната кухня на Анадола със специално 4-степенно меню. Ароматите на вечерта ще допълва дъхаво наргиле, с изобилие от вкусове. Цена на куверт – 59.00 лева на човек.

Не е нужно да пътуващ по света, за да вдъхнеш богатата палитра вкусове, звуци, аромати ... Гранд Хотел и СПА Приморец ги води тук, в Бургас, за теб. Оттук нататък – изборът е твой. Нашият съвет е veni, vidi, vici - ела, виж и покори – най-новото „Let’s Get PRIM” събитие, което наистина си заслужава. 

За повече информация и резервации: +359 56 8 12345 | [email protected]

Коментари

Още от последните новини