Ето къде няма ток в областта, вижте актуалната обстановка в региона

Ето къде няма ток в областта, вижте актуалната обстановка в региона - E-Burgas.com

10 населени места в Бургаски регион са без ток в момента. В  Община Малко Търново са селата Граматиково, Калово, Визица, Заберново и  Евренозово.  Ситуацията в община Малко Търново е динамична. Екипите на ЕВН работят без прекъсване. Напълно възстановено е електроснабдяването в с. Звездец, в с. Близнак възстановяването на този етап е частично. От дружеството имат готовност да монтират агрегати. В  Община Бургас: с.Изворище, Рудник, айтоското село Дрянковец и поморийските Козичино и Дъбник.

След постъпили сигнали на телефон 112 за закъсали автомобили в затворени за движение пътни участъци в област Бургас хората са били евакуирани. На територията на областта няма информация за бедстващи граждани. Обслужени са родилките и болните на хемодиализа.

Утрешният ден – 1.03.2018 г., ще бъде неучебен в общините: Айтос, Бургас, Камено, Несебър и Средец.

01.03.2018 г. и 02.03.2018 г. ще бъдат неучебни дни за всички училища от общините Карнобат, Малко Търново, Поморие, Созопол и Сунгурларе.

АМ "Тракия"-  участък Карнобат-Бургас е затворен за всички МПС в двете посоки. Участък Зимница – Карнобат е затворен за всички МПС в двете посоки.

–        Петолъчката- Бургас – затворен за автомобили над 12 т

–        Път 3-6009 Миролюбиво - Каблешково затворен за всички МПС

–        Ограничено е движението за МПС над 12 т през "Ришки" проход поради обилен снеговалеж.

–        Път 3- 906 Дюлински проход - затворен за всички МПС.

–        Айтоски проход (Айтос- Руен- Провадия) забранен за превозни средства над 12 т

–        Временно е ограничено движението на всички МПС по път III-908 Варовник – Вълчаново ханче поради обилен снеговалеж, силен вятър и снегонавявания. Път III-795 Вълчаново ханче - Малина е затворен за всички МПС поради обилен снеговалеж, силен вятър и снегонавявания. Временно е ограничено движението на всички МПС по път III-539 Дюлино - Русокастро поради обилен снеговалеж, силен вятър и снегонавявания.

–        Път I-9 Обзор-Слънчев бряг затворен за движение за всички МПС.

–        Ограничено е движението за всички МПС по път III-6009 Каблешково - Ахелой поради снегонавявания и лоша видимост. Ограничено е движението за всички МПС по път I-9 Несебър - Равда поради снегонавявания и лоша видимост.

–        Временно движението по път III-906 в участъка Каблешково – Бургас е ограничено за всички МПС поради обилен снеговалеж, силен вятър и снегонавявания.

–        Временно движението по път I-9 Поморие – Слънчев бряг е ограничено за всички МПС поради обилн снеговалеж, силен вятър и снегонавявания.

На интернет страницата на Регионално управление образование http://www.rioburgas.org/welcome.html непрекъснато се обновява информацията относно общините обявили неучебен ден. Гражданите могат да следят там за най-актуалната информация.

Коментари

Още от последните новини