Дядо спазари 16-годишна проститутка – едно опипване за 20 лева

Дядо спазари 16-годишна проститутка – едно опипване за 20 лева - E-Burgas.com
  Дядо спазари проститутка Отец Георги Паликарски, архиерейски наместник на Дупнишка духовна околия, се похвали, че всички травестити и клошари, навъртащи се около централния катедрален храм в Дупница, вече ги няма. „Времето застудя и се пренесоха в Сандански и Петрич. Там стоят пред хотелите и причакват клиенти. Малко от тях останаха в Дупница, правят си „леговища“ в храстите около храма”, каза отец Георги Паликарски.В опровержение на неговите думи, пенсионер бе седнал на една от пейките срещу храма с млада ромка и уговаряха цената, която дядото да заплати за услугата, като само я опипва и се наслаждава на младото й тяло. Момичето поиска 50 лв., но дядото успя да свали тарифата на 20 лв. След „сделката” двамата тръгнаха нанякъде, като дядото се движеше няколко крачки преди момичето.

Дворът на храма „Св. Георги“, намиращ се в центъра на Дупница, е свърталище на наркомани, клошари, травестити, проститутки, съобщава Struma.bg.

Преди години отец Георги Паликарски беше хванал двойка клошари да правят секс в двора на черквата. Той дори наби няколко от навъртащите се около храма, като се опита да ги прогони, но не успя. Многократно е алармирал и полицията в Дупница, която се намира на метри от храма, но без резултат. /БЛИЦ
Коментари

Още от последните новини