Двудневна ромска сватба подлуди "Победа" (видео)

Двудневна ромска сватба подлуди

Шумните купони на открито продължават, напук на забраната на Общински съвет от 2014 година​

Вече втори ден жителите на бургаския квартал "Победа" не могат да спят от силната музика, вдигната от шумна ромска сватба на открито. Това твърди бургазлията Иван Христов, който е публикувал видео на фейсбук профила на кмета на Бургас. Стената на Димитър Николов в последно време се превърна в любимо място на бургазлии за подаване на сигнали, които често биват проверявани от общината. 

Иван Христов твърди, че ромите са блокирали автомобилния трафик по улицата и пита дали подобно нещо би било разрешено и на него. 

"Явно всичко си е с цел, защото много от живущите не издържат и са принудени да продават жилищата си на безценица,които се купуват от познайте кого. Явно и това лято ще „спим” на затворени прозорци. Ашколсун!" пише недоволният бургазлия.

Припомняме, че през 2014 година шумните сватби на открито бяха забранени с решение на Общински съвет, който прие промени в Наредбата за изменение и допълнение на Наредбата за опазване на обществения ред на територията на общината. Повод за решението тогава отново бяха десетки оплаквания от страна на бургазлии.

По традиция ромските сватби продължават три дни, така че най-вероятно "частното парти" на улицата в "Победа" ще продължи и днес. 

Видео
Видеото зарежда
Коментари

Още от последните новини