Двойникът на Конър Макгрегър се качва на ринга на „MAXFIGHT 40"

Двойникът на Конър Макгрегър се качва на ринга на „MAXFIGHT 40

Христо Стоичков става патрон на юбилейната гала вечер

Броени дни остават до юбилейното 40-то издание на популярната бойна верига „Максфайт, която както е по традиция всяко лято на 2 август гостува в амфитеатър Арена, в комплекс Арена край Марина Диневи в Свети Влас.  

Както вече е известно Максфайт 40 е с впечетляваща файт карта от 11 сблъсъка, 5 от които във формат кик бокс, 6 -  формат ММА.

В един от двубоите на ринга  ще се качи 24-годишния Недко Николов станал известен като двойника на звездата от световния ММА Конър Макгрегър.  През последните няколко месеца Николов се подготвя в домашни условия под наставлениятя на теньора Теодор Карастоянов. За Недко това е втори мач в смесените боеве. Той има опит в бойното самбо и борбата и вече има завоювани отличия от републикански и международни състезания в няколко стила. В категория до 77кг, Николов ще срещне на ринга републиканския шампион по кик бокс на Македония Роберто Стефановски. Боецът от Скопие вече има натрупани три победи в професионалния ММА.

Патрон на юбилейното издание на „Максфайт" е футболната легенда Христо Стоичков. Очаква се Камата да даде начало на сблъсъците.

Галерия
Коментари

Още от последните новини