Две победи за юношеските формации на Черноморец срещу Нефтохимик за Купа БФС

Две победи за юношеските формации на Черноморец срещу Нефтохимик за Купа БФС - E-Burgas.com

Черноморец отстрани градския си съперник Нефтохимик в две възрасти в турнира за Купата на БФС. И двете победи бяха постигнати като гости на стадиона в Българово.

Младшата възраст (родени 2003 година) буквално разпиляха съперника си с 5:1. Два гола за момчетата на Нено Ненов вкара Вълимир Стоев, а по едно попадение добавиха Явор Баев, който се отличи и с две асистенции, Слави Диков и Радостин Данчев.

При по-малките от набор 2005 се стигна до дузпи. Редовното време завърши 1:1, като попадението за акулите вкара Янислав Янев. При наказателните удари малките шейхове пропуснаха три пъти, докато от Черноморец само един футболист не беше точен. Успехът е още по-сладък за академията на ''акулите'', тъй като болшинството от момчетата в този мач бяха от набор 2006, което е една година под възрастта.

 "Доволен съм и от двата отбора, от всички момчета, които взеха участие в трите мача днес или пък останаха на пейката. Защото в седмиците преди тези срещи нашите таланти показаха изключително старание и мотивация'', заяви щастливият директор на школата на Черноморец (Бс) Нено Ненов.

При юношите (старша възраст, родени през 2001 г) Нефтохимик спечели с 5:2. ''Акулите'' излязоха изцяло с момчета от по-малката възраст 2002-а година и до почивката удържаха 1:1, като дори имаха и шансове да излязат напред.

 А победителите в трите възрасти ще научат съперниците си на междуобластния етап другата седмица.

Коментари

Още от последните новини