Двама братя превърнаха два апартамента в "Изгрев" в нарко ферми (снимки)

Двама братя превърнаха два апартамента в

Близо килограм канабис и миниферма за отглеждане на канабисови растения са открити от служители от Пето Районно управление – Бургас при претърсване на два апартамента, разположени в бл. 186 в ж.к. «Изгрев», обитавани от двамата братя – на 43 и 37 години и двмата криминално проявени. 

В единият апартамент, намиращ се на втория етаж в кооперацията и обитаван от по-големия брат., са намерени и иззети множество топчета  канабисс общо тегло близо килограм  Във втория апартамент, разположен на първия етаж в сградата и обитаван от 37-годишния , е открито помещение за отглеждане на марихуана, обособено във вградената част от тераса към дневната стая.

От минифермата, оборудвана с множество лампи, барометър, термометър и вентилатор, са открити и иззети две саксии с канабисови растения с височина около 150 - 180 см. 43-годишният бургазлия е задържан за срок от 24 часа, а брат му се издирва от полицейските служители. Спрямо него. е образувано бързо полицейско производство, а по втория случай – досъдебно производство. 

Галерия
Коментари

Още от последните новини